Vampire~Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vampire RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

E timpul sa invocal spiritele ,.

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Angel

Angel

Data de înscriere : 06/03/2010
Varsta : 27
Localizare : Prin lo.Ome

E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 6:57 pm

Mersi mult scumpo ... si acum revenind ... * intorcand capul spre Ryou * cred ca stii in ce te-ai bagat nu-i asa Ryou ?
Sus In jos
http://animelove.forumgratis.ro/forum.htm
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 6:59 pm

Off off doamna nu imi mai predicatii atata normal ca stiu in ce mam bagat atunci de ce credetii ca mam chinuit sa va transform fiica intr-un vampir
Si ce vroiati sami spunetii daca tot ati vrut sa ramnem singuri

Ultima editare efectuata de catre Ryou Kutani in Lun Mar 08, 2010 7:06 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:05 pm

Iam zimbit calduros demult nu am mai facut asta .....

Uite de ce vreau sa vorbesc cu tine ... cred ca stii despre puterile si mostenirea lui Tamy` ... ? Trebuie sa o antrenezi pentru a deveni destul de puternica pentru a o apara pe printesa si viceversa ... dar fii cu bagare de seama ... multi vor sa te omoare iar daca reusesc asta totul va fi pierdut atat pentru oamenii cat si pentru noi ... incearca sa te apropii de dusmani prin orice mijloace ...
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:08 pm

Asculta aici doamna de printesa aia nu imi pasa iar Tamaki va ramane cu mine si nu o voi lasa nici in ruptul capului cu printesita aia
Si in plus stiti ca tamaki are puterea de a ingheta timpul
Si tamaki nu are de ce sa o apere pe printesa aia
Si daca trebuie nu o sa o mai las pe printesa aia sa se apropie de tamaki
Nu imi pasa nici de dumneavoastra si nici de nimeni daca incearca cineva sa ii faca ceva il voi ucide asta o include si pe maiestatea sa
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:13 pm

Si nu numai ... * ii spun intorcandu-ma cu spate la baiat * Asculta bine ... ii vrei binele fetei mele nu ? Imtelege odata ... asta este mostenirea ei .... crede-ma ... de aia m-am sacrificat pentru ea ... tu stii de ce '''printesuca'' asta cum ii spui tu este aici ... pentru ca parintii ei au fost capturati ... Ti-am zis ... daca nu vrei ca Tamy` sa pateasca ceva ... laso sa implineasca profetia si sa se termine odata cu tot ... cu Hakura cu clanurile astea si cu tot ... sa traiasca in sfarsit in liniste si pace .
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:17 pm

Nu voi face asta printesa aia sa se descurce singura si vrei sa stii ceva incheie odata cu sarada asta vrei sa facii totul in folosul printesei aceleia mai bine punetii lacat la gura daca vrei sa nu se termine prost
Nu imi pasa de profetia ta stupida ai aparut tu si vii sa spui ca printesa aia adika facii totul in folosul aleia nu imi pasa de familia ei si nici de ea sa iti intre bine in cap nu o voi lasa pe Tamaki nici daca dumneavostra fa intoarcetii impotriva mea sau oricine altcineva sper ca ati bagat la cutie
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:23 pm

Se pare ca nu intelegi nici nu ma asteptam ... si nici mie nu-mi pasa de printesa dar mie mila de ce se va intampla ... pana atunci ...te rog ai grija de fata mea si spunei ca o iubeste mama ... iam zis baiatului facand niste semne cu mainile si iesid din corpul printesei si ea cazand jos ...
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:26 pm

EEEEEEEEEEE buna printesa esti multumita de ce ai facut
Bine ca nu a auzit tamaki ca de auzea nu mai ramanea o farama din tine
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:28 pm

Degeana nu auzeam nimic , nu schitam nici un gest ... nimic ... nu auzean si nu faceam nimic ... chiar si pentru cineva cu puteri mari invocarea unui spirit nu e asa de usoara ...
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:38 pm

Asculta aici nu mai fa pe nevinovata stiu unde vrei sa batii si nu o sa iti mearga si crezii ca daca te-ai prefacut maicasa ma-i impresionata atuncii te anunt ca trebuia sa te gandestii la altceva nu sa facii totul sa iasa in scopul tau
Asculta aici daca te mai apropi de Tamaki vin si te ucid fara sa imi pese de ce va spune ea sau familia ta
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:43 pm

M-am trezit deranjata de o voce de barbat

Ce,ce dragu ai si tu acu ... ce vrei ... lasa-ma nu vezi ca m-am lovit la cap ... iam zis nervoasa de lovitura provocata .
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:47 pm

Mie numi pasa ca teai lovit la cap si nici nu am incredere in puterile tale de a invoca spiritele
acesta plecand nervos din catedrala
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:50 pm

Uite ce e '' domnu stie tot '' nu imi pasa ai inteles ... am incercat sa o fac pe Tamy` fericita nu imi pasa de tine .... INTELES LASA-MA ... TE CREZI MEREU ASA DE IMPORTANT CREZAND CA STII TOTUL ... ESTI UN NIMENI AI INTELES UN NIMENI ... LASA-MA NAIBII IMPACE ... CE ITI PASA TIE ... DE MINE SI DE CE FAC EU ... INTELEGE m-AM SATURAT DE CEI CARE SE CRED MEREU IMPORTANTI M-AM SATURAT DE LUMEEEE.... iam zis enervata la culme .
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 7:56 pm

Da si eu mam saturat de mironositele ca tine care se cred atotputernice si cred ca stiu totul asculta aici daca eu sunt un nimeni tu ce estii ceva mai presus ca si mine daca mas fii crezut asa de important pana acum nu mai erai in viata daca pricepi dar ce sa pricepi tu maiestatea ta daca tot esti asa puternica si stii tot te provoc sa te scapii de cel cu care trebuie sa te casatorestii sau vrei sa ne luptam
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:00 pm

Nu ... stai nu am inteles ultima parte ... cum adica cu cel care trebuie sa ma casatoresc ? De unde stii tu de asta ... de aici numai Tamy` stie ...
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:02 pm

Poate ca daca te lasa memoria cand ai vorbit despre el am fost si eu atunci de fata
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:05 pm

I am so sorry boy ... dar tu trebuie sa iti improspatesti memoria .. tu nu era-i prin preajma si tot nu mai lamurit ce este cu faza ... te provoc sa te scapii de cel cu care trebuie sa te casatorestii soryy ca`ss mai proasta ...dar nu intelegem faza ...
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:07 pm

Off doamne de ce ma mai chinui sa iti explic nici asa nai intelege nimik si iar ai venit cu niste replici de geniu sau de prefacuta
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:10 pm

Prefacuta ...nu ma caracterizeaza ... si daca nu vrei sa-mi explici e in oridine nu imi pasa nici de ''viitorul meu sot'' e un prost , imbecil si tampit ...nu imi pasa intelegi ? nu il iubesc si nici nu o sa-l iubesc nici odata ... ma marit cu el doar pentru ami salva clanul si familia nimic mai mult ... ai inteles ? si acum te rog poti sa ma lasi singura ... iam zis incercand sa ma calmez .
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:12 pm

Acesta plecand fara a mai scoate nici o vorba ,plecasee cat mai departe sa uite de tot ce sa intamplat si de spusele cu profetia
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:14 pm

Am cazut jos si am inceput sa plang ... cand incerc sa fac ceva bine mereu sunt catalogaata drept o prefacuta ... si ce naiba fac acum ... plang ... n-am mai plans de mult ...
Sus In jos
Tamaki

Tamaki

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:16 pm

Tamki aparand
Buna ce sa intamplat de ce plangii tia facut ceva pervers ryou
Sus In jos
Angel

Angel

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:18 pm

Mi-am sters repede lacrimile

Nu,nu ... stai linistita nu mia facut nimic ... uite imi pare rau ... ca am invocat-o pe mama ta ... si ti-am amintit de ea ... uite ... mama ta vrea sa stii ca te iubeste .... si eu acum plec . iam zis disparand .
Sus In jos
Tamaki

Tamaki

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:21 pm

Bine paa
Ehh ma rog nu inteleg nimik cred ca si mama sufera si cred ca inka sufera de pierderii de memorie
Sus In jos
Ryou Kutani

Ryou Kutani

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 EmptyLun Mar 08, 2010 8:35 pm

Ryou venind din nou in catedrala o apuca pe Tamaki de mana si o luase cu el
Nu stiu ce cautii aici dar haide sa plecam nu mi se pare un loc sigur pentru tine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: E timpul sa invocal spiritele ,.   E timpul sa invocal spiritele ,. - Pagina 2 Empty

Sus In jos

E timpul sa invocal spiritele ,.
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vampire~Academy :: In afara orasului :: Catedrala parasita-
Mergi direct la: