| Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mao
Mesaje : 31 Data de înscriere : 07/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Temeswar
| Subiect: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:29 pm | |
| Ma rog...Buna...Eu sunt Raluca...Am vreo 14 ani si sunt din minunatul oras Timisoara(Spre deosebire de altii,mandria mea e ca aci a inceput revolutia)...Asa...Sa incepem cu lucrurile siropoase...Trupe preferate...DJ Project,de ce nu?Canta frumos si fac niste remixuri grozave...Cantareti preferati...Hai sa fie Michael Jackson ca altu' nu-mi vine in minte...Filmu' preferat ii un oarecare film de comedie,groaza sau drama...Serialu' preferat e Mesaje de Dincolo si pe langa el se mai iveste si "A ta pentru totdeauna" de pe National TV...Ma rog(Nu ma intrebati la cine)...Hmm...Imi place sa scriu povestioare(fic-uri,na) da' tot ce stiu e ca niciuna nu iese cum trebuie...Nu am spirit de autor si am citit prea multe carti la persoana I ca sa mai pot construi fic-uri la persoana a III-a...Citesc...Ma gandesc[,]ca poate nu-s din Romania dar citesc...Cartea preferata ii "Padurea Spanzuratilor" de Liviu Rebreanu...A...Partea aia mai interesanta...Animeurile-mi plac da' nu mai merge Animaxu'...Deci,fiind independenta pana-si revine nu cred ca am unul preferat...Dupa manga nu ma prea dau in vant...Ce stiu e ca am citit Lilim Kiss si mi-am pierdut capitolu' la care am ramas...Am animale salbatice prin casa...Unu' e fratimeo altu' e papagalu'...Sau poate desteptatoru' de dimineata...Eh...Personalitatea mi-e neschimbata...Imi place sa fiu ca si clovnii(Cum zicea draga de Pink This used to be a funhouse,but now is fulled of evil clowns....Cred ca asa era,no?)dar totusi mintea nu-mi sta pe acolo...Nu am un creier atat de mare incat sa pot gandi ca un savant ca Frankenstein...Poy nu stiu ce sa mai zic XD...Am luat-o razna,asta se stie...Cam atat,ja'ne! | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:32 pm | |
| Oii ... :]] inca un iepuras ;x Hai ca deja ne inunati :"> So ... bine ai venit sweetheart >;d, Ma bucur sa te mai vad si pe tine pe forumuri rpg nu numai anime >;P Uh ... iar mi'amintesti de MJ :-l stii ca'i urasc pe fanii ce'mi amintesc de el ? U make me cry Y.Y So ... lasand toate astea pe dinafara xD Welcome here ;x hai si tot tacamul ... din partea casei :"> Ne vedem poate in rpg ... >;d< | |
|
| |
Tamaki
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:33 pm | |
| Bine ai venit pe forum sper sa iti placa aici am doar cateva intrebarii Prima: De unde ai aflat de forum? A doua: Daca ar fii sa faci un top cu cartile tale favorite care ar fii acela Si cam atat si din nou bine ai venit sa te distrezi aici | |
|
| |
Angel
Mesaje : 175 Data de înscriere : 06/03/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin lo.Ome
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:42 pm | |
| Am o intrebare esti ruda cu Asy numai ea isi face 7000000000000000 randuri de descriere =]]] Bun venit si sa te distrezi la noiiii ....:X | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:44 pm | |
| Hai breh ... ce'ai cu descrierea meah? :]] zii mersi ca nu'i aia de Asy place ; Asy ulaste ; Asy ... si tot inceputul numai cu Asy :]] Stiam eu ca's zuza dah nici chiar insuportabila asa =]] Weh.. malog xD nu suntem rude meai :"> desi ... la figurat cam deah xD | |
|
| |
Angel
Mesaje : 175 Data de înscriere : 06/03/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin lo.Ome
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:45 pm | |
| Pai Asy e lea ...si nu e buna deloc si maine ma duc pe marteeee =]] ...sa vezi ce bataie iti dau =]] ... | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 3:50 pm | |
| Thank you for welcome,fratilor.Da,my dear,imi pare rau ca te fac sa plang dar eu nici nu cred ca MJ a murit si totusi fantoma lui bantuie prin Neverland^^.Tamaki.Da,de forum am aflat...Printr-un mass,da...Iar topul cartilor.Padurea Spanzuratilor a cazut de mult pe locul trei si ma rog,nu vreau sa le enumar pe toate da' pe locu' intai intra "Cei trei muschetari" de Alexandre Dumas.Angel.Om fi fost rude intr-o viata anterioara,da' ne cunoastem asa ca ti-o las tie :]].That's all. | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:04 pm | |
| Deah meai ...nu ma lasa Ei O.O Lasa ... Sou stie unde'i lesa lui ... dah ca sa vezi stapana lui Sou inca nu acasa :]] Asa ca Sou isi face de cap :-l Eu are stapan ... deci pa-pa Angi :"> | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:11 pm | |
| Hmm...Nu stiu daca te uitasi tu la Honey & Clover in momentele in care Shinbou fura pisica lu' frate-su[Kaoru] =]],da' probabil stii ca te poate fura in orice moment :->.Asa ca degeaba te plangi^^ | |
|
| |
Angel
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:13 pm | |
| ooo...micutul Sou e in lesa ... cutu-cutu=]] | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:14 pm | |
| Dah breh ... sunt Neko nu potaie :-l Si dah ... ma uitas la Honey & Clover ... dah nu cred ca fusesi atenta la acele momente :]] Dah cum sa ma fure :> ? Mai ales daca sunt Sou si nu Asy in momentul de fata :"> pune stapana mea FBI pe urmele lui Angi =]] E adevarat O.O | |
|
| |
Angel
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:16 pm | |
| Nu [-x tu esti cutu-cutu ... cutu-cutu , cutu-cutu in lesaaa :> | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:17 pm | |
| Da,vorbind de cutu-cutu,stiam ca ei stau in lesa da' presupun ca ai o stapana iubitoare daca iti da si lesa si pune si FBI-u' pe Angel in momentele in care te fura :]] | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:19 pm | |
| Sunt Motanel :-l Ce'i asa greu de inteles .. iti spun pe litere ... iti desenez M-O-T-A-N-E-L ... - Spoiler:
Motanel .. right xD ? Deah maii .. :> stapana buna .. dar daca Sou rau ea pune pe Sou pe Domn' Croko(dil) T_T | |
|
| |
Angel
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:19 pm | |
| hey ce aveti toti cu Angel ... va dau in judecata > | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:22 pm | |
| I got it,I got it.Esti motanel^^.Nu-i asa ca esti pufos?(daca da sa stii ca am sa te fur eu in locu' lu' Angel :]]).Ah,da.Je n-are nimic cu tine :].Te dau eu in judecata pentru ca dai vina pe mine. | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:31 pm | |
| Deah mei ... ar trebuii s aai tu mai multe cu mine :]] La cat iti critic gfx'urile ... OMG ar trebuii s ama fii bagat in puscarie numai pentru asta :]] | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:35 pm | |
| Da,je vorbea de Angel :].Chestia cu criticatu' ai mostenit-o de la mine =]].Cand o sa ajungi la op'spe ani atunci o sa te bag la puscarie ,pana atunci mai is...(da, eu stiu doar la cati ani am sa pot vota :]]) Asa ca baga in seama ce am scris in paranteza :]] | |
|
| |
Souji
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:37 pm | |
| Hai ca esti amuzanta acum :]] Deah ... poate gasesti tu altceva pe forumuri rpg , cu "incalcarea prioritatii" sau "violare de personaj" si uite ca ai cu ce ma da in gat xD Desi din cate stiu ... sunt recunoscuta pe forumuri numai pentru personajele zuze sau copilaroase :"> | |
|
| |
Mao
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 4:48 pm | |
| Mey,daca n-am gasit pana acu' regulile alea cu "violarea prioritatii" sau "violarea personajului"(da' cum vine ultima ca nu-mi dau seama :]])n-am sa gasesc nici in continuare.Ori nu-s eu atenta la reguli :-?.Pe mine nu ma cunoaste nimeni,je isi schimba personajele cand are idei noi =w=.Asa ca pot cadea in depresie ca Lady Gaga sau pot cadea in bucurie :] | |
|
| |
Angel
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. Dum Mar 07, 2010 8:58 pm | |
| Haaa....ce vorbiti aici despre ,,Angel pericol public'' =]] ? Deci cutu-cutu ce vorbesti :-w ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. | |
| |
|
| |
| Well...Just me...Mwahaha!Am venit sa va terorizez. | |
|